Over ons 

 About us   

Algemeen
Wij zijn van Aart Boomkwekerijen, geleid door Mario van Aart. Van Aart Boomkwekerijen en zijn voorganger heeft meer dan 50 jaar ervaring in het veredelen van laanbomen en coniferen.
Na 3 tot 6 maanden zijn de veredelde planten gereed voor aflevering. Een deel van de planten gaat weg in p9 als jonge veredeling, een ander deel wordt door ons verpot in een grotere pot (vanaf C1,3L) en doorgetrokken naar een grotere maat.

Vestiging
Wij zijn gevestigd in Oudenbosch in West-Brabant. U bent van harte welkom het bedrijf te bezoeken (op afspraak). Natuurlijk kunt u ons ook mailen (via het contactformulier), faxen of bellen.

Beursen
In oktober vind u ons op Groot Groen Plus in Zundert.

Leerbedrijf
Wij zijn een door Aequor gecertificeerd leerbedrijf onder nr 216709. Hierdoor zijn we bevoegd leerlingen en stagiaires van verschillende niveaus te begeleiden op het bedrijf.

NAK Tuinbouw
Van Aart Boomkwekerijen is geregistreerd onder nummer 20217. We hebben een EG plantenpaspoort voor de handel binnen de Europese Unie.

Assortiment
Ons assortiment bestaat uit loofhout en coniferen. We verkopen de planten vanaf p9 tot Cont. 7.5Ltr. Let u alstublieft op de leverperioden. Planten in een p9 worden in het voorjaar tot de zomer uitgeleverd. Als de planten te groot worden moeten ze verpot worden. Hierdoor stijgt de prijs.
Coniferen worden alleen op bestelling veredeld vanwege het grote assortiment. Coniferen kunnen zowel laag als op stam worden ge├źnt. 
Indien gewenst kunnen we ook planten veredelen die niet in ons standaard assortiment zijn opgenomen.

Prijsopgaven en bestellingen
Via deze website kunt u een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen met behulp van het contactformulier. Als er grotere aantallen worden besteld kunnen wij aantrekkelijke kortingen geven.

Indien u besteld voordat de planten veredeld worden kunnen we hiermee rekening houden. Uiteraard zijn we altijd afhankelijk van het aantal beschikbare griffels en de slagingspercentages, zodat we niet altijd kunnen garanderen dat de bestelde planten daadwerkelijk geleverd kunnen worden. Natuurlijk doen we wel onze uiterste best dit te realiseren.

Wij hopen dat u met veel plezier onze website bezoekt,

Mario van Aart